NOVI YARIS

Novi model Toyote Yaris je idealna izbira za vse, ki si želijo majhnega, varčnega in udobnega avtomobila, ki se prilagaja njihovemu življenjskemu slogu. Yaris ponuja nastavljivi ogrevani zunanji ogledali z vgrajenima smernikoma ter LED kombinirane zadnje luči za večjo varnost in udobje med vožnjo. Zanesljiv, varčen in tehnološko napreden – novi Toyota Yaris je avto za sodobnega voznika.

ZASNOVAN S STRASTJO

Vsak detajl novega Yarisa je skrbno premišljen. Je drzen, prefinjen, agilen in dinamičen. Zato se na vsaki cesti počuti odlično. Novi Toyota Yaris je več kot le avtomobil. Je izraz ustvarjalne strasti in inovativnega duha, ki vam omogoča, da se prepustite vožnji z navdihom. Ne glede na to, ali se podajate na mestne ulice ali raziskujete podeželske ceste, Yaris vedno navdušuje s svojo odzivnostjo, udobjem in zmogljivostjo. Dovolite, da vas novi Toyota Yaris popelje na nepozabno vožnjo, kjer se strast sreča z navdihom na vsakem zavoju.

VSAKODNEVNA ELEGANCA

Notranjost novega Yarisa je sodobna in sveža. S kakovostnimi materiali, ambientalno osvetlitvijo* in atraktivnimi detajli bo razvajala vaša čutila in vas hkrati zabavala. *na voljo pri paketu opreme Premiere Edition.

URBANI RAZISKOVALEC

V mestu je nova energija. Dinamični novi Yaris navdušuje s svojo agilno kompaktnostjo. S svojim izboljšanim hibridnim pogonskim sklopom, ki po novem zmore 130 konjskih moči, pa ponuja pravi užitek v vožnji. Navdušujoči sta tudi njegovi povezljivost in varnost. To je avtomobil, s katerim se pravzaprav nikoli ne BOSTE ŽELELI USTAVITI.

Občutite popolno brezskrbnost – do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.