O NAS

Smo pooblaščeni zastopnik znamk Toyota, Suzuki in Isuzu

Pri AC-FRIMOBIL se zavzemamo za zagotavljanje najvišje kakovosti storitev in izdelkov na področju avtomobilske industrije. S ponosom smo postali prepoznavno ime v panogi kot pooblaščeni zastopnik za nekatere najbolj zaželene znamke vozil kot so Toyota, Suzuki in Isuzu. Naše strastno delo in predanost kupcem nas postavljata v ospredje in nam omogočata, da vsaki stranki nudimo izjemno izkušnjo. Želimo si, da bi bili prva izbira za vsakega, ki išče zanesljivega partnerja pri nakupu, prodaji ali vzdrževanju vozila.

12+

Let izkušenj

AC- FRIMOBIL

Skupaj dosegamo najboljše rezultate

Želimo si, da bi bili prva izbira za vsakega, ki išče zanesljivega partnerja pri nakupu, prodaji ali vzdrževanju vozila. To lahko dosežemo le z…

Stalnim prizadevanjem za izboljšanje
Skrbnim poslušanjem in razumevanjem potreb strank
Izgradnjo dolgoročnih odnosov z strankami
Zdenko Fridau

Naš direktor pravi

Kakovost ni nikoli rezultat naključja, temveč je vedno posledica visokih namenov in predanosti. Za dosego vrhunskih rezultatov je potrebno stalno prizadevanje za izboljšanje, neomajna zavezanost k najvišjim standardom in neusmiljeni nadzor nad vsako podrobnostjo. Le tako lahko zagotovimo, da vsak izdelek, vsaka storitev in vsak odnos s stranko odražajo našo predanost odličnosti in strast do tega, kar počnemo.

Uredite vse na enem mestu

Pridružite se naši ekipi in ustvarjajte z nami!

Iščete nove priložnosti za zaposlitev ali sponzorstvo? 

Zaposlitev

Za informacije o prostih delovnih mestih ali oddajo vloge nas kontaktirajte preko e-pošte ali obiščite spletno stran. Hvala za zanimanje, veselimo se morebitnega sodelovanja!

Sponzorstvo

Za informacije o sponzorstvu nas kontaktirajte preko e-pošte. Veselimo se priložnosti za sodelovanje in podporo vašemu projektu ali dogodku!