Single N57
VARNOST IN UPORABNOST

Varnost in udobje sta ključnega pomena pri Isuzu M55 OBD-E. Vgrajene varnostne funkcije, kot so opozorilo za nepripet varnostni pas, zvočno opozorilo pri vzvratni vožnji, ABS, ESC in varnostne blazine, zagotavljajo maksimalno zaščito voznika in potnikov v vseh situacijah. Poleg tega je Isuzu M55 OBD-E zasnovan s poudarkom na uporabnosti, kar se odraža v številnih funkcijah, kot so MID informacijski zaslon, daljinsko centralno zaklepanje, in ogrevani ter električno nastavljivi bočni ogledali. Z dodatno opremo, kot je klimatska naprava, Isuzu M55 OBD-E ponuja udobno in produktivno delovno okolje za voznika. To vozilo je pravo orodje za delo, ki združuje maksimalno zmogljivost, varnost in udobje v vseh situacijah.

Isuzu Truck | AC FRIMOBIL | Celje
VSESTRANSKOST IN UČINKOVITOST

Isuzu M55 OBD-E predstavlja idealno kombinacijo vsestranskosti in kompaktnosti. S svojo kompaktno kabino in tesnim radijem obračanja volana omogoča čiste in brezhibne manevre, kar ga postavlja kot vrhunski tovornjak z okretnostjo majhnega vozila. Poganja ga zmogljiv ISUZU 4JZ1E6N 4-valjni 16-ventilski motor, ki izpolnjuje najnovejše okoljske standarde Euro VI OBD-E. Zahvaljujoč tej napredni tehnologiji motorja ter odlični konstrukciji, vozilo zagotavlja visoko zmogljivost, nižjo porabo goriva in večjo zanesljivost. Ne glede na delovne pogoje Isuzu M55 OBD-E ostaja vodilni v svojem razredu, zagotavljajoč maksimalno učinkovitost in vsestranskost.

Za več informacij o Isuzu M 55 obiščite našo uradno spletno stran ali nas obiščite v našem salonu AC FRIMOBIL. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravi model za vaše potrebe in želje.