Single N57
UDOBJE IN UPORABNOST

Isuzu P65 OBD-E je zasnovan za maksimalno fleksibilnost in uporabnost. Idealno je za prevoz blaga ali odpadkov, saj ponuja večnamensko uporabo z različnimi nadgradnjami. Z ročno nastavljivim višinskim snopom svetlobe, ogrevanimi ogledali in dodatno opremo, kot je klimatska naprava, zagotavlja udobno okolje za delo. S svojimi dimenzijami omogoča lažje manevriranje in je prilagodljiv za različne vrste dela. Isuzu P65 OBD-E je prava izbira za tiste, ki iščejo vozilo, ki združuje moč, varnost, udobje in uporabnost.

Isuzu Truck | AC FRIMOBIL | Celje
MOČ IN VARNOST

Vozilo Isuzu P75 150 cv OBD-E ne le zagotavlja moč in varnost, temveč tudi udobje in uporabnost. Kabina je zasnovana tako, da zmanjšuje utrujenost voznika, s številnimi udobnimi funkcijami, kot so MID informacijski zaslon, ogrevani in električno nastavljivi bočni ogledali, daljinsko centralno zaklepanje ter zračno vzmeten voznikov sedež. Poleg tega je vozilo opremljeno z napredno tehnologijo, kot so prednje LED luči in senzor svetlobe za večjo varnost. S svojo kompaktno obliko je Isuzu P75 150 cv OBD-E idealna izbira za gradbene sektorje, ki zahtevajo močno in zanesljivo vozilo za prevoz težkih materialov v zahtevnih okoljih.

Za več informacij o Isuzu P 75 obiščite našo uradno spletno stran ali nas obiščite v našem salonu AC FRIMOBIL. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravi model za vaše potrebe in želje.