Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA IN UDOBJE

Opremljen je z najnovejšo tehnologijo in udobnimi funkcijami, ki vozniku omogočajo popoln nadzor in udobje med vožnjo. Z intuitivnim upravljanjem in vrhunsko ergonomijo notranjosti, to vozilo ponuja vrhunsko udobje in praktičnost, kar vožnjo spreminja v pravo uživanje.

Isuzu Single N60B | AC FRIMOBIL | Celje
VRHUNSKA ZMOGLJIVOST IN AGILNOST

Isuzu Single N60B postavlja nove standarde v svojem razredu z izjemno zmogljivostjo in agilnostjo. Opremljen z naprednim motorjem in optimizirano tehniko vožnje, to vozilo omogoča izjemno učinkovitost tako na cesti kot tudi na terenu. Ne glede na to, ali gre za prevoz tovora ali vožnjo skozi mestne ulice, Isuzu Single N60B zagotavlja gladko in odzivno izkušnjo vožnje.

Isuzu Single N60B | AC FRIMOBIL | Celje
ZANESLJIVOST IN TRAJNOST

Isuzu Single N60B je sinonim za zanesljivost in trajnost. Zgrajen z močnimi materiali in preizkušenimi komponentami, ta pick-up vozilo zagotavlja brezhibno delovanje v različnih pogojih. Ne glede na zahteve naloge, Isuzu Single N60B nudi brezskrbno vožnjo brez kompromisov glede zanesljivosti in vzdržljivosti.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.