ZAGOTOVITE SI BREZSKRBNE POTI Z NOVIM PROGRAMOM JAMSTVA

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Po preteku tovarniške garancije vam nudimo možnost, da se brezplačno vključite v program jamstva Toyota Relax*. Kot dokaz kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti naših vozil vam po vsakem rednem servisu ponujamo brezplačno popravilo vozila v primeru morebitne okvare  (vse do starosti vozila do 10 let ali 200.000 km),  pod pogojem, da vaš avtomobil servisirate pri pooblaščenem partnerju Toyota.

TOYOTA RELAX vam prinaša brezskrbne poti

  • Do 10 let brezskrbnosti

  • Do 200.000km

  • Redni servisni pregledi

  • 10 let jamstva pnevmatik

  • Toyota Eurocare – 10let jamstva

OHRANITE BREZSKRBNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL

Program jamstva Toyota Relax je razvit z namenom, da brezplačno odpravi vaše skrbi v primeru okvare vašega vozila. Aktivira se skladno s splošnimi pogoji** v trenutku, ko vozilo opravi redni servisni poseg v okviru uradne mreže Toyota Adria in velja do naslednjega rednega servisa, ki ga je potrebno opraviti zaradi starosti vozila oziroma prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, skladno s pogoji vzdrževanja, navedenimi v servisni in garancijski knjižici za vaše vozilo.

VSAK SERVIS PRINAŠA DODATNO BREZSKRBNOST

Servisiranje pri pooblaščenem partnerju Toyota pomeni, da bodo za vaš avtomobil skrbeli izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki, ki pri svojem delu uporabljajo izključno originalne rezervne dele.