Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VARNOST IN UŽITEK

Isuzu Space N60BB je opremljen z napredno tehnologijo, ki ne le zagotavlja varno vožnjo, temveč tudi izboljšuje užitek v vožnji. Z varnostnimi sistemi najnovejše generacije in vrhunskimi zabavnimi funkcijami potnikom omogoča sproščeno in udobno potovanje.

Isuzu Space N60BB | AC FRIMOBIL | Celje
PROSTORNOST IN PRILAGODLJIVOST

Isuzu Space N60BB odlikuje izjemna prostornost in prilagodljivost, ki ju zagotavlja njegova notranjost. Ne glede na potrebe – bodisi za prevoz potnikov ali tovora – to vozilo nudi obilico prostora in možnosti prilagajanja. Z udobnimi sedeži in kakovostnimi materiali notranjosti je vožnja v Isuzu Space N60BB vedno udobna in prijetna.

Isuzu Space N60BB | AC FRIMOBIL | Celje
ZMOGLJIVOST IN EKONOMIČNOST

Isuzu Space N60BB združuje impresivno zmogljivost s prijaznostjo do okolja. Z močnim motorjem in naprednimi tehnologijami za varčevanje z gorivom zagotavlja dinamično vožnjo, hkrati pa skrbi za zmanjšanje emisij in nižje stroške obratovanja. To vozilo je idealno za tiste, ki želijo kombinirati zmogljivost, udobje in trajnostno naravnanost v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.