Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VARNOST IN UDOBJE

Isuzu Crew N60FF je opremljen z napredno tehnologijo, ki zagotavlja varno in udobno vožnjo. Sistem za preprečevanje trkov, pametni asistenčni sistemi in integrirani zabavni sistemi pripomorejo k varni in prijetni vožnji. Poleg tega pa pametna povezljivost omogoča enostaven dostop do informacij in zabave med vožnjo.

Isuzu Crew N60FF | AC FRIMOBIL | Celje
IZJEMNA PRILAGODLJIVOST IN PROSTORNOST

Isuzu Crew N60FF predstavlja izjemno prilagodljivost in prostornost, ki jo potrebujete za različne naloge. S svojo modularno notranjostjo in prilagodljivimi sedeži omogoča udoben prevoz potnikov ali tovora. Ne glede na to, ali gre za družinske izlete ali poslovne opravke, Isuzu Crew N60FF ponuja obilico prostora in udobja za vse potnike.

Isuzu Crew N60FF | AC FRIMOBIL | Celje
MOČAN POGON ZA DINAMIČNO VOŽNJO

Z močnim motorjem in stabilnim podvozjem Isuzu Crew N60FF zagotavlja dinamično in zanesljivo vožnjo v različnih pogojih. Ne glede na teren ali obremenitev, to vozilo nudi stabilno vožnjo in odzivne zmogljivosti. Poleg tega pa varčna poraba goriva pomaga zmanjšati stroške obratovanja in prispeva k trajnosti. Isuzu Crew N60FF je idealen sopotnik za voznike, ki cenijo prostornost, varnost in učinkovitost v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.