Single N57
ZMOGLJIVOST IN UČINKOVITOST

Isuzu Space N60B združuje zmogljivost in učinkovitost, ki sta ključni za udobno vožnjo in ekonomično porabo goriva. Z močnim motorjem in naprednim podvozjem to vozilo omogoča dinamično vožnjo tako v mestnem prometu kot tudi na odprtih cestah. Hkrati pa se ponaša z ekonomično porabo goriva, kar zagotavlja manjše stroške obratovanja in prijaznost do okolja. Isuzu Space N60B je tako idealna izbira za tiste, ki želijo združiti zmogljivost, udobje in ekonomičnost v enem vozilu.

Isuzu Space N60B | AC FRIMOBIL | Celje
PROSTORNA IN PRILAGODLJIVA NOTRANJOST

Isuzu Space N60B prinaša izjemno prostorno in prilagodljivo notranjost, ki je oblikovana za udobno in praktično uporabo. Ne glede na potrebe – bodisi družinski izleti ali poslovni prevozi – to vozilo ponuja obilico prostora za potnike in tovor. S svojo prilagodljivo zasnovo in kakovostnimi materiali notranjosti je Isuzu Space N60B odlična izbira za vsakdanjo uporabo.

Isuzu Space N60B | AC FRIMOBIL | Celje
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VARNOST IN UDOBJE

Isuzu Space N60B je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki skrbi za varnost in udobje potnikov. Vgrajeni varnostni sistemi in napredni informacijsko-zabavni vmesnik zagotavljajo ne le varno, temveč tudi prijetno vožnjo. S svojimi naprednimi funkcijami Isuzu Space N60B omogoča voznikom in potnikom, da se počutijo zaščitene in udobne na vsaki poti.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.