Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VARNO IN POVEZANO VOŽNJO

Isuzu Crew N60BB je opremljen z najnaprednejšo tehnologijo, ki skrbi za varnost in povezanost med vožnjo. Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so sistem za samodejno zaviranje v sili in sistem za ohranjanje voznega pasu, ter sodobnimi multimedijskimi sistemi vozniku omogoča varno, povezano in zabavno vožnjo.

Isuzu Crew N60BB | AC FRIMOBIL | Celje
FUNKCIONALNA PROSTORNOST IN PRILAGODLJIVOST

Isuzu Crew N60BB je vozilo, ki se ponaša s funkcionalno prostornostjo in prilagodljivostjo, ki jo potrebujete za vsakdanje izzive. Z izjemno prostorno notranjostjo in prilagodljivimi možnostmi postavitve sedežev omogoča prevoz potnikov in tovora s slogom in udobjem. Ne glede na vaše potrebe, Isuzu Crew N60BB ponuja prilagodljivo in udobno izkušnjo vožnje.

Isuzu Crew N60BB | AC FRIMOBIL | Celje
MOČAN POGON ZA PREMAGOVANJE IZZIVOV

Isuzu Crew N60BB se lahko pohvali z močnim motorjem in zanesljivim pogonskim sistemom, ki omogočata premagovanje različnih terenov in nalog. Z izjemno močjo in stabilnostjo ta vozila nudi samozavestno vožnjo ne glede na okoliščine. Poleg tega pa varčna poraba goriva zagotavlja tudi ekonomično uporabo. Isuzu Crew N60BB je tako idealen sopotnik za voznike, ki iščejo kombinacijo zmogljivosti, varnosti in udobja v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.