Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA UDOBJE IN VARNOST

Isuzu Space N60FF je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja udobje in varnost v vsaki vožnji. Z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so sistem za zaznavanje mrtvega kota in sistem za opozarjanje na prečni promet, ter udobnimi funkcijami, kot je napredni sistem za informacije in zabavo, ta vozilo omogoča prijetno in varno potovanje.

Isuzu Space N60FF | AC FRIMOBIL | Celje
ELEGANTNA IN ROBUSTNA ZASNOVA

Isuzu Space N60FF se ponaša z elegantno in hkrati robustno zasnovo, ki združuje privlačen videz s trpežnostjo. Z osupljivimi zunanjimi linijami in premišljeno oblikovanimi detajli privlači pozornost na cesti, hkrati pa zagotavlja trdnost in zanesljivost v vseh voznih pogojih.

Isuzu Space N60FF | AC FRIMOBIL | Celje
MOČAN POGON IN IZJEMNA ZMOGLJIVOST

Isuzu Space N60FF je opremljen z močnim motorjem in naprednim pogonskim sistemom, ki omogočata izjemno zmogljivost v vseh voznih razmerah. S svojo stabilnostjo in odzivnostjo na cesti ter sposobnostjo obvladovanja različnih terenov je to vozilo idealno za raznolike vožnje. Hkrati pa se ponaša tudi z učinkovito porabo goriva, kar omogoča nižje stroške obratovanja in manjši vpliv na okolje. Isuzu Space N60FF je tako odlična izbira za voznike, ki iščejo kombinacijo sloga, varnosti in zmogljivosti v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.