Single N57
UPORABNOST IN DIMENZIJE

Isuzu P65 OBD-E je zasnovan za maksimalno fleksibilnost in uporabnost. Idealno je za prevoz blaga ali odpadkov, saj ponuja večnamensko uporabo z različnimi nadgradnjami. Z ročno nastavljivim višinskim snopom svetlobe, ogrevanimi ogledali in dodatno opremo, kot je klimatska naprava, zagotavlja udobno okolje za delo. S svojimi dimenzijami omogoča lažje manevriranje in je prilagodljiv za različne vrste dela. Isuzu P65 OBD-E je prava izbira za tiste, ki iščejo vozilo, ki združuje moč, varnost, udobje in uporabnost.

Isuzu Truck | AC FRIMOBIL | Celje
MOČ, VARNOST IN UDOBJE

Isuzu P65 OBD-E predstavlja kombinacijo moči, produktivnosti in čistega delovanja. Poganja ga novi ISUZU 4JZ1E6N 4-valjni 16-ventilski motor, ki izpolnjuje najnovejše okoljske standarde Euro VI OBD-E. Z naprednimi tehnologijami, kot so el. spremenljivo krmiljenje ventilov in turbopolnilnik, motor zagotavlja izjemno moč pri nižji porabi goriva in večji zanesljivosti. Za maksimalno varnost v vseh okoliščinah skrbijo številne varnostne funkcije, kot so opozorilo za nepripet varnostni pas, ABS, ESC in varnostne blazine. Poleg tega pa Isuzu P65 OBD-E ponuja tudi udobje in ergonomijo, ki omogočata učinkovito delo tudi v najzahtevnejših pogojih.

Za več informacij o Isuzu P 65 obiščite našo uradno spletno stran ali nas obiščite v našem salonu AC FRIMOBIL. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravi model za vaše potrebe in želje.