Single N57
NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA VARNOST IN POVEZANOST

Isuzu Crew N60F je opremljen z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami, ki zagotavljajo varnost in povezanost med vožnjo. Napredni varnostni sistemi, kot so sistem za preprečevanje trkov in sistem za ohranjanje voznega pasu, ter sodobni multimedijski sistemi vozniku omogočajo varno, povezano in zabavno vožnjo.

Isuzu Crew N60F | AC FRIMOBIL | Celje
PRILAGODLJIVOST IN UDOBJE ZA VSAKODNEVNE POTREBE

Isuzu Crew N60F je vozilo, ki ponuja izjemno prilagodljivost in udobje za različne situacije. S svojo prostorno notranjostjo in prilagodljivimi možnostmi postavitve sedežev omogoča udobno prevažanje potnikov ali tovora. Ne glede na to, ali gre za družinske izlete ali poslovne obveznosti, Isuzu Crew N60F zagotavlja udobno in priročno vožnjo.

Isuzu Crew N60F | AC FRIMOBIL | Celje
MOČAN MOTOR ZA ZANESLJIVO VOŽNJO

Z močnim motorjem in trdnim podvozjem Isuzu Crew N60F zagotavlja zanesljivo in odzivno vožnjo v različnih razmerah. Ne glede na teren ali obremenitev, to vozilo nudi stabilno vožnjo in dinamične zmogljivosti. Poleg tega pa učinkovita poraba goriva zmanjšuje stroške obratovanja. Isuzu Crew N60F je zato odlična izbira za voznike, ki iščejo kombinacijo prilagodljivosti, varnosti in zmogljivosti v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.