VEČJI, DRZNEJŠI

Aygo X je kot mali biser med avtomobili, ki izžareva samozavest in eleganco na vsakem koraku. Ta kompaktni križanec ne samo, da se ponaša s svojo privlačno zunanjostjo, temveč tudi z udobno vožnjo in odlično okretnostjo. S svojo drzno zasnovo karoserijskega križanca Aygo X pritegne pozornost na cestah in osvaja srca voznikov, ki iščejo nekaj posebnega v mestnem okolju.

OBLIKA

Toyota Aygo X je vsekakor najbolj vroč karoserijski križanec v mestu. S svojo drzno obliko povzroča pravo mestno vročico. Njegova dvobarvna zasnova izžareva izvirnost in igrivost, medtem ko 18-palčna lita platišča in poudarjeni kolesni loki dodajo samozavestno držo. Ne pozabimo na sodobne LED žaromete, ki vedno osvetlijo vašo pot. Aygo X je resnično vozilo, ki se ne boji izstopati in prevzeti nadzor nad mestnimi ulicami.

Toyota Aygo X | AC FRIMOBIL | Celje
AYGO X AIR

Vožnja pod modrim nebom in občutek svobode sta nekaj, kar Aygo X Air resnično omogoča. S svojo platneno streho se povežete s svetom okoli sebe na poseben način. Svež zrak postane vaš zaveznik, simbol popolne svobode. Občutite sončne žarke na svojem obrazu, veter, ki vam bo razmršil lase, ter se prepustite prizorom in zvokom živahnega mestnega življenja. Med vožnjo po mestu vas bo preplavila svetloba, občutek, ki vam bo vzbudil čisto pravo navdušenje.

POVEZANOST

Aygo X je veliko več kot le mestni avtomobil – je skoraj kot podaljšek vašega življenjskega sloga. Z inovativno povezavo Toyota Smart Connect je avtomobil sinhroniziran z vašim pametnim telefonom, kar omogoča brezhibno delovanje med obema napravama. Poleg tega pa vam omogoča tudi brezžično polnjenje telefona. Na velikem 9-palčnem visokoresolucijskem zaslonu, občutljivem na dotik, imate vse potrebne informacije na dosegu roke. Z navigacijo v oblaku se lahko izognete mestnim zastojem, medtem ko parkirni asistent olajša vaše parkiranje. Za nadzor nad različnimi funkcijami pa je na voljo tudi aplikacija MyT. Aygo X je kot vaš pametni telefon na kolesih – vedno povezan in pripravljen na vaše potrebe.

Katera barva je zate?

RDEČA CHILI

Poleg tega, da simbolizira drznost in strast, lahko rdeča barva predstavlja tudi dinamičnost in energijo. Aygo X v rdeči barvi Chili bi tako lahko bil vozilo, ki vedno prinaša živahnost in močno prisotnost na cesti, hkrati pa izraža tudi hitrost in akcijo.

MODRA JUNIPER

Modra barva je pogosto povezana z zaupanjem, globino in znanjem. Aygo X v modri barvi Juniper bi tako lahko predstavljal avtomobil, ki je zanesljiv, inteligenten in ponuja vozniku občutek varnosti in samozavesti na cesti.

ZELENA CARDAMOM

Zelena barva pogosto simbolizira tudi svežino, rast in harmonijo. Aygo X v zeleni barvi Cardamom bi tako lahko predstavljal avtomobil, ki je povezan z naravo in okoljem ter nudi izkušnjo, ki je osvežujoča in uravnotežena.

BEŽ GINGER

Poleg topline in elegance lahko bež barva predstavlja tudi umirjenost in nevtralnost. Aygo X v bež barvi Ginger bi tako lahko bil vozilo, ki prinaša občutek miru in stabilnosti, hkrati pa izraža tudi prefinjenost in brezčasnost.

Odkrijte Toyotin Karoserijski Križanec  Aygo X

Raziščite karoserijskega križanca Toyota Aygo X s pomočjo posebne aplikacije za navidezno resničnost. Z enostavnim prenosom aplikacije si lahko ogledate avtomobil iz vseh zornih kotov – kar na vašem dvorišču, v garaži ali celo v dnevni sobi. Za pridobitev aplikacije obiščite Google Play Store ali  App Store preko spodnjih povezav

Občutite popolno brezskrbnost – do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Občutite popolno brezskrbnost – do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.