V svetu hitrih sprememb in nenehnega razvoja tehnologije je zaupanje in kakovost ključnega pomena, še posebej ko gre za vaše vozilo. V AC FRI-MOBIL smo ponosni na dolgoletne izkušnje v prodaji in servisiranju vozil, ki so nas pripeljale na mesto enega najvidnejših prodajalcev in serviserjev vozil v Celju in okolici. Naše poslanstvo je zagotoviti vrhunske storitve, ki presegajo vaša pričakovanja.

Dolgoletne izkušnje so temelj naše zaveze kakovosti in skrbi za stranke. Zavzemamo se za celovito zadovoljstvo naših strank in to je naša glavna prioriteta. Pri AC FRI-MOBIL u se zavedamo, da je vaše vozilo več kot le prevozno sredstvo – je vaša zvesta sopotnica in del vašega vsakdana. Zato se zavzemamo za strokovno in prijazno storitev, ki vaše vozilo ohranja v vrhunskem stanju.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se nenehno izobražuje in sledi najnovejšim trendom v avtomobilski industriji. S stalnim nadgrajevanjem znanja smo pripravljeni reševati izzive in težave, ki se lahko pojavijo pri vašem vozilu. Ne glede na to, ali gre za redno vzdrževanje, popravilo ali nakup novega vozila, vam zagotavljamo, da boste pri nas deležni najvišje ravni storitev.

Naš moto je “Stalna skrb za naše stranke” in to ni le prazna fraza, temveč naša vsakodnevna obveznost. Vaše zaupanje nam veliko pomeni in si bomo vedno prizadevali, da ga upravičimo. Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu ali servisu, kjer vam bomo z veseljem prisluhnili in poskrbeli za vaše potrebe.

Zaupajte AC FRI-MOBILu – vašemu partnerju za zanesljivo mobilnost in vrhunske storitve. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

Se vidimo! 😉✨

Ekipa AC FRI-MOBIL