Včeraj smo se odpravili na nepozabno avanturo, polno adrenalina in strasti do avtomobilizma! Z ekipo Avtocentra FRI-MOBIL smo se udeležili enega najbolj prestižnih in napetih dogodkov v svetu relija – WRC rallyja v Zagrebu. In kaj naj rečemo? Bilo je popolno adrenalinsko doživetje! 😍🚗💨

Občutek hitrosti, hrup motorjev, vonj po bencinu in občudovalni pogledi na dirkalne avtomobile so nas prevzeli že ob prihodu na prizorišče. Vzdušje je bilo nabito s strastjo in vznemirjenjem, saj smo bili priča pravemu spektaklu relija, kjer so se najboljši vozniki na svetu pomerili na zahtevnih in razburljivih progah.

Naša ekipa je spremljala dirke, se navduševala nad veščinami voznikov in čutila utrip vsakega zavoja in skoka. Vsak trenutek na rallyju je bil priložnost za novo doživetje in spoznavanje sveta avtomobilističnega športa na najvišji ravni.

In kot pravi avtomobilski navdušenci, smo ujeli tudi nekaj trenutkov našega nepozabnega doživetja v fotografije! 📸👀 Poglejte si nekaj utrinkov, ki smo jih ujeli med dirkami, da boste lahko začutili delček tega, kar smo doživeli.

Vsekakor je bil WRC rally v Zagrebu za nas edinstvena izkušnja, ki nam bo ostala v spominu še dolgo. Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas podprli in navijali z nami. Komaj čakamo, da se naslednjič ponovno odpravimo na pot adrenalina!

Ekipa AC FRI-MOBIL