Single N57
NAPREDNE FUNKCIJE ZA VARNO IN POVEZANO VOŽNJO

Isuzu Crew N60B je opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami in tehnološkimi inovacijami, ki zagotavljajo varno in povezano vožnjo. Sistem za preprečevanje trkov, avtomatski tempomat in povezljivost s pametnimi napravami so le nekatere od funkcij, ki prispevajo k varnosti in udobju med vožnjo.

Isuzu Crew N60B | AC FRIMOBIL | Celje
VSESTRANSKA PRILAGODLJIVOST ZA VSAKDANJO RABO

Isuzu Crew N60B je vozilo, ki se prilagaja različnim potrebam voznikov. Z možnostjo prilagajanja števila sedežev in razporeditve notranjega prostora je ta avto idealen za družinske izlete, poslovne vožnje ali prevoz tovora. S svojo vsestranskostjo omogoča udobno in prilagodljivo uporabo v vsakdanjem življenju.

Isuzu Crew N60B | AC FRIMOBIL | Celje
MOČAN MOTOR ZA ZANESLJIVO IN UČINKOVITO VOŽNJO

Z močnim motorjem in stabilnim podvozjem Isuzu Crew N60B ponuja zanesljivo vožnjo v vseh pogojih. Ne glede na teren ali obremenitev, to vozilo zagotavlja dinamično in učinkovito vožnjo. Poleg tega pa se ponaša tudi z varčno porabo goriva, kar prispeva k manjšim stroškom obratovanja. Isuzu Crew N60B je tako idealna izbira za voznike, ki iščejo vsestranskost, varnost in učinkovitost v enem vozilu.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.