Kot generalni sponzor tradicionalne tekaške otvoritve sezone na Štajerskem smo izjemno ponosni, da smo bili del vaše zgodbe. 12. Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera je bil nepozaben dogodek, ki je pritegnil številne tekače in tekačice ter ustvaril vzdušje polno športnega navdušenja in prijateljskega sodelovanja.

Želeli bi se zahvaliti vsem udeležencem, ki so se podali na izziv in s svojim vztrajanjem ter energijo naredili ta dogodek tako poseben. Vaša strast in predanost so resnično navdihujoči in dokazujejo, kako močno lahko šport poveže ljudi.

Prav tako pa bi se želeli zahvaliti organizatorjem, ki so s svojim trudom, predanostjo in strokovnostjo poskrbeli za brezhibno izvedbo teka. Njihova predanost in organizacijske sposobnosti so ključnega pomena za uspeh takšnih dogodkov in mi smo bili veseli, da smo lahko sodelovali z njimi.

Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera je bil za nas resnično nepozabna izkušnja in ponosni smo, da smo lahko prispevali k tako edinstvenemu dogodku. Zahvaljujemo se vsem, ki ste bili del tega in upamo, da se vidimo tudi na prihodnjih športnih dogodkih!

Ekipa AC FRI-MOBIL