Pri AC FRIMOBIL-u smo ponosni, da vam lahko predstavimo našo raznoliko ponudbo najema vozil v Sloveniji. Ne glede na to, ali potrebujete prevoz za osebne ali poslovne namene, smo tu, da vam zagotovimo zanesljiva, udobna in ugodna vozila. S sedežem tako v Celju kot tudi v Ljubljani, smo dosegljivi na več lokacijah in smo pripravljeni zadovoljiti vaše potrebe po mobilnosti.

  • Najem avtomobilov: naša flota avtomobilov ponuja širok izbor vozil, primernih za različne potrebe. Ali potrebujete majhen in okreten avto za mestne poti ali pa večje vozilo za daljša potovanja? Ne skrbite, pri nas boste našli avto, ki ustreza vašim zahtevam in željam.
  • Najem kombijev: če potrebujete več prostora za potnike ali tovor, so naši kombiji odlična izbira. Bodisi za družinske izlete ali za prevoz opreme za prireditve, naši kombiji vam zagotavljajo udobje, varnost in zanesljivost.
  • Poslovni najem: za podjetja ponujamo posebno ponudbo poslovnega najema vozil. Ne glede na to, ali potrebujete eno vozilo za kratkoročni projekt ali celotno floto za dolgoročne poslovne potrebe, smo tu, da vam pomagamo ohraniti vaše poslovanje mobilno in učinkovito.

Pri AC FRIMOBIL-u se zavedamo, da je zanesljivost ključnega pomena pri najemu vozil. Zato vam zagotavljamo, da so vsa naša vozila redno vzdrževana, tehnično pregledana in opremljena z najnovejšimi varnostnimi funkcijami.

Ne glede na to, ali potujete po Celju ali Ljubljani, ali pa načrtujete daljši izlet po Sloveniji, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali najti pravo vozilo za vaše potrebe. Obiščite nas na naši spletni strani ali nas pokličite, da rezervirate svoje vozilo že danes!

Vaša ekipa AC FRIMOBIL