Po dolgem in hladnem zimskem spanju se narava prebuja, temperature se dvigujejo, kar pomeni le eno stvar – novo motoristično sezono je pred nami! V AC FRI-MOBIL smo pripravljeni, da vas opremimo za brezskrbne in vznemirljive vožnje na dveh kolesih. Ne glede na to, ali ste strastni motorist ali pa se le odpravljate na svoje prve vožnje, smo tu, da vam pomagamo doseči vaše cilje.

Naša široka ponudba motociklov znamke Suzuki zadovolji vsak okus in proračun. Od zmogljivih športnih motociklov do udobnih turističnih križarjev, v našem salonu boste našli vozilo, ki vam bo pričaralo nepozabno doživetje na cesti.

Poleg tega vas v AC FRI-MOBIL čaka tudi servisno vzdrževanje vašega motocikla. Naša izkušena ekipa mehanikov bo poskrbela, da bo vaše vozilo vedno v vrhunski kondiciji, tako da se boste lahko brezskrbno podali na vsako potovanje. Z rednim servisiranjem boste podaljšali življenjsko dobo svojega motocikla in povečali njegovo zanesljivost.

Zato ne odlašajte več – obiščite nas v AC FRI-MOBIL in se pripravite na novo motoristično sezono. Z našo pomočjo boste brez težav premagovali ovire in uživali v vsakem trenutku na cesti. Vaše motoristično doživetje se začne tukaj!

Se vidimo! 😉✨

Ekipa AC FRI-MOBIL