Ste vedeli, da lahko AC FRI-MOBIL uredite tudi zavarovanje za vaše vozilo? Da, prav ste slišali! Pri nas sklepamo vse vrste zavarovanj, saj sodelujemo z večino na slovenskem trgu prisotnih zavarovalnic.

Zavedamo se, kako pomembno je ustrezno zavarovanje vašega vozila, zato smo vam na voljo, da vam pomagamo pri izbiri najboljšega zavarovanja za vaše potrebe. Ne glede na to, ali potrebujete avtomobilsko zavarovanje, premoženjsko zavarovanje, turistično zavarovanje ali katero koli drugo zavarovanje, vam lahko strokovno svetujemo in uredimo zavarovanje po meri.

Poleg sklepanja zavarovanj posredujemo tudi v primeru škod in nezgod, tako da vam nudimo popolno podporo v vsaki situaciji. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in pomagala rešiti morebitne zaplete v zvezi z zavarovanji.

Naša storitev je popolna: od sklenitve zavarovanja do njenega poteka ter cenitve škode na vozilu. Pri nas boste deležni celovite podpore skozi celoten proces zavarovanja.

Ne odlašajte! Pokličite nas še danes na 📱 041 612 605 ali nam pišite na 📧  zavarovanje@fri-mobil.si in z veseljem vam bomo pomagali urediti zavarovanje, ki bo poskrbelo za varnost in brezskrbnost vaših voženj.

Se vidimo! 😉✨

Ekipa AC FRI-MOBIL