Single N57
ODLIČNA IZBIRA ZA VSAKDANJE ŽIVLJENJEA

Vozilo prinaša odlično izbiro za voznike, ki potrebujejo zanesljivo in zmogljivo vozilo za vsakdanje potrebe. S svojo močjo, vsestranskostjo in zanesljivostjo je pripravljen sprejeti izzive vsakdanjega življenja, ne da bi pri tem izgubil svojo učinkovitost ali udobje. Za več informacij se obrni na naše prodajalce.

Isuzu Single N57 | AC FRIMOBIL | Celje
MOČNA UČINKOVITOST IN VSESTRANSKOST

Isuzu Single N57 je pick-up vozilo, ki predstavlja vrhunec učinkovitosti in zanesljivosti v svojem razredu. Zasnovan je z močnim motorjem in optimizirano obliko, ki omogočata visoko zmogljivost tako v mestnem prometu kot tudi na zahtevnih terenih. Njegova vsestranskost mu omogoča, da se odlično znajde pri prevozu težkih tovorov ali vožnji po ozkih mestnih ulicah.

Isuzu Single N57 | AC FRIMOBIL | Celje
ZANESLJIVOST BREZ KOMPROMISOV

Slovi po svoji brezhibni zanesljivosti in vzdržljivosti. Ta trden in zanesljiv sopotnik je pripravljen opraviti vsako nalogo brez kompromisov glede zmogljivosti ali udobja. S svojo vzdržljivostjo je idealen za vsakodnevne naloge in premagovanje različnih izzivov, s katerimi se srečuje voznik.

Za več informacij se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem razložili vse podrobnosti o tem izjemnem vozilu.