VOŽNJA ELEKTRIČNEGA PRIKLJUČNEGA HIBRIDA

Toyota RAV4 Plug-In ponuja vrhunsko izkušnjo vožnje z električnim priključnim hibridom. Z možnostjo vožnje na električni pogon lahko brez emisij premagate krajevne poti in mestne ulice, medtem ko vam hibridni sistem omogoča tudi dolge vožnje z visoko učinkovitostjo. Zanesljivost, zmogljivost in trajnost so združeni v RAV4 Plug-In, ki vam omogoča, da uživate v vožnji, obenem pa prispevate k ohranjanju okolja.

DVOJNI ZNAČAJ

RAV4 Plug-in Hybrid združuje dvojni značaj: na eni strani najnaprednejšo hibridno tehnologijo, na drugi pa izjemne električne zmogljivosti. Z njimi omogoča daljšo in čistejšo brezemisijsko vožnjo. Skrita za sofisticirano obliko se nahaja bogata vsebina, ki jo omogočata četrta generacija hibridne tehnologije in zmogljiva litij-ionska baterija, ki zagotavljata takojšnji pospešek in najboljši doseg v svojem razredu.

ČISTA MOČ

Čista moč, dinamičnost in samozavest – RAV4 Plug-in Hybrid se ponaša z izjemnimi zmogljivostmi, kar ga postavlja kot unikat v svojem razredu. Poganjata ga 2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force, ki razvije 306 konjskih moči, in inteligentni štirikolesni pogon AWD-i. Sposoben je pospešiti od 0 do 100 km/h v zgolj šestih sekundah.

NOTRANJI SLOG

Notranjost športnega terenca RAV4 Plug-in Hybrid je izjemno prefinjena in ustvarjena za tiho ter udobno potovanje. Športni usnjeni sedeži in veliko panoramsko strešno okno prispevata k občutku udobja, zračnosti in prostornosti. Kljub temu baterija nič ne vpliva na prostornino prtljažnega prostora, saj ta znaša kar 520 litrov, kar omogoča veliko prostora za prtljago in opremo.

Občutite popolno brezskrbnost – do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.

Občutite popolno brezskrbnost – do 10 let jamstva Toyota Relax

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.